Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilNy forhal og turbo på fremtiden på Svendborg Sygehus

Ny forhal og turbo på fremtiden på Svendborg Sygehus

Indvielse Svendborg forhal

Svendborg Sygehus fik fredag en festlig indvielse af den nye store forhal, hvor alle veje krydses på Sygehuset. Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde og regionsrådsformand Stephanie Lose klippede snorene – en til hver trappe – til forhallen, der allerede er taget i brug og godkendt af de mange patienter, der har deres gang i Svendborg.

Svendborg Sygehus har i de seneste to år været igennem en større byggeproces mod en fremtid som specialsygehus i Region Syddanmark. Byggeriet til 90 millioner kroner blev igangsat i 2014, og nu er sygehuset i mål med ombygningerne. Udfordringen med at være et velfungerende sygehus i en større ombygningsproces blev fremhævet af regionsrådsformand Stephanie Lose.

- Svendborg Sygehus har været en stor byggeplads og det har støjet, svinet og meget andet. Nu ser vi det flotte resultat af det, sagde Stephanie Lose.

Fremtiden for Svendborg Sygehus var et gennemgående tema i de taler, der ledte frem mod de symbolske klip. De store universitetssygehuse og specialsygehusene vil i fremtiden være hinandens forudsætning, påpegede sundheds- og ældreminister Sophie Løhde.

- Forhallen markerer en port ind til et af Syddanmarks kommende specialsygehuse, som samtidig vil være et vigtigt brugernært sygehus, sagde Sophie Løhde.

Både personale, patienter og repræsentanter for Svendborg var mødt frem til receptionen, der var startskuddet på en travl weekend med fejring af både fortid og fremtid. Svendborg kan i år fejre 125 års jubilæum og dette markeres med åbent hus arrangement lørdag den 3. september kl. 11 – 15.

 

Se TV2 Fyns indslag fra indvielsen her.

 

Personale indvielse
 


Siden er sidst opdateret: 05-09-2016 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring