Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilSvendborg Sygehus fylder år- og inviterer hele Fyn indenfor

Svendborg Sygehus fylder år- og inviterer hele Fyn indenfor

Personalet på Svendborg Sygehus håber at se alle medarbejdere på hele OUH med deres familier til åbent hus lørdag den 3. september mellem kl. 11 og 15.


For 125 år siden kunne det nydannede Svendborg Sygehus i oktober måned invitere nysgerrige fynboer indenfor til et kig i en verden, som for de fleste var ukendt. Det var et sygehus, hvor de praktiserende læger kom for at udføre operationer og et sted, hvor man for 2 kroner kunne være i trygge hænder og få den rette pleje. Et ophold, der blev lidt dyrere, hvis man ville have vin og gratis, hvis man var fattigmand.


Åbent hus – kig forbi
Svendborg Sygehus vil nu igen åbne dørene til en - stadig for mange - ukendt verden. Det sker i forbindelse med fejringen af både jubilæum og indvielsen af den nye forhal. Forhallen er det største projekt i et omfattende byggeri, der skal skabe de rette rammer for Svendborg Sygehus, der sammen med det øvrige OUH skal løfte opgaven at være et universitetshospital med en høj grad af specialisering.


Åbent hus arrangementet er i høj grad også en mulighed for at møde kollegaer, der ikke har deres daglige gang i Svendborg. Så kig forbi og tag familien med. Afdelingerne har planlagt meget forskelligt og det bliver helt sikkert festligt.


Historisk tilbageblik
Fra kl. 12 til 13 vil tidligere læger og sygeplejersker fortælle om deres tid på Svendborg Sygehus, og den udvikling, de har oplevet gennem årene. Det bliver både fagligt spændende og helt sikkert en personlig oplevelse for mange.


Program for fejring af jubilæum og indvielse


Fredag den 2. september kl. 11: Indvielse af den ny forhal v. sundhedsminister Sophie Løhde og regionsrådsformand Stephanie Lose.


Fredag den 2. september kl. 18: Personalet på Svendborg Sygehus fejrer jubilæum krydret med en særlig jubilæumsrevy.


Lørdag den 3. september kl. 11 – 15: Åbent hus for alle, både kollegaer og borgere på hele Fyn.

 

Frise Svendborg1


 


Siden er sidst opdateret: 05-09-2016 af Odense Universitetshospital.