Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilOm OUHpilPatientrelaterede afdelingerpilOdensepilFælles Akutmodtagelse (FAM)pilOm afdelingenpilNyhederpilHjemmestrikkede bamser trøster børn på Fælles Akutmodtagelse på OUH

Hjemmestrikkede bamser trøster børn på Fælles Akutmodtagelse på OUH

 
Bamser red1På skadestuen i Århus har sygeplejersken Pernille for nogle måneder siden opstartet det mest fantastiske projekt via Facebook - Nemlig "Skadestuebamsen", hvor private kan donere hjemmelavede bamser til skadestuen, så der kan udleveres bamser til de børn som har behov for ekstra tryghed i forbindelse med behandlingen.

Facebook gruppen har på få måneder haft så stor succes, at de nu har 1900 medlemmer, og de har modtaget en masse hjemmelavede bamser. Projektet er derfor udvidet til Randers Skadestue, Nykøbing Falster og nu er vi også så heldige lige at have modtaget 120 hjemmelavede skadestuebamser på FAM.

Vi modtager en del børn i skadestuen, modtagelsen, samt abdominal kirurgiske børn - derfor er det en kæmpe glæde for os, at vi kan dele en hjemmelavet skadestuebamse ud til de børn, som er svært tilskadekommet eller har ekstra behov for tryghed. Bamserne vil hjælpe barnet til at skadestuebesøget gøres mindst muligt traumatisk.

Hvis nogle skulle have lyst til at donere skadestuebamser eller kender nogle som har, modtager vi gerne lokalt i FAM, OUH. Praktiske omstændigheder kan ses på Facebook under gruppen: Skadestuebamsen. Ellers kan sygeplejerske Stine Green (Bamsemor) også kontaktes i FAM/skadestuen.

 

OUHbamse2
 
 
 
OUHbamse1


 


Siden er sidst opdateret: 06-07-2016 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring