Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilStabsafdelingerpilKlinisk UdviklingpilOm afdelingenpilNyt fra afdelingenpilStabschef Jesper Risom skal til Styrelsen for Forskning og Innovation

Stabschef Jesper Risom skal til Styrelsen for Forskning og Innovation

Stabschef Jesper Risom fratræder sin stabchef-stilling for KFIU på OUH for at blive kontorchef i sekretariatet for Det Frie Forskningsråd, der fra 1. november flytter til nye lokaler i Odense.

Jesper Risom

Snart vil Jesper Risom kunne sætte en lidt mere mundret titel på visitkortet, når stabschef i OUHs afdeling for Kvalitet, Forskning, Innovation og Uddannelse (KFIU) bliver skiftet ud med titlen som kontorchef i sekretariatet for Det Frie Forskningsråd i Styrelsen for Forskning og Innovation under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Som kontorchef skal han fremover lede det sekretariat, der understøtter forskningsrådets arbejde med årligt at behandle 3-4000 ansøgninger og uddele 900 mio. kroner i forskningsstøtte og i det hele taget spiller en meget væsentlig rolle for den danske forskning. 
Sekretariatet flytter den 1. november til nye lokaler i Odense.

Administrerende Direktør Niels Nørgaard Pedersen er ked af at skulle sige farvel til Jesper Risom, men er samtidig glad for, at Det Frie Forskningsråd kan drage nytte af mange års OUH-erfaring.

– På OUH har Jesper haft ansvaret for blandt andet at understøtte og udvikle vores kvalitet og forskning, og han har en rigtig god fornemmelse af, hvordan ansøgningsprocesserne ser ud fra både den enkelte forskers skrivebord og fra en stor forskningsinstitution, siger Niels Nørgaard Pedersen.
 
Jesper Risom fratræder sin stilling på OUH den 14. september. Datoen for afskedsreceptionen vil blive meldt ud på et senere tidspunkt.
Stabschefstillingen vil blive slået op snarest muligt, og indtil den er besat, vil souschef Heidi Have lede afdelingen.


Siden er sidst opdateret: 01-07-2016 af Odense Universitetshospital.