Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Tilmelding til temadag om Mad og Ernæring er åbnet

Tilmelding til temadag om ”Mad og Ernæring” den 30. august på OUH er netop åbnet på Plan2Learn. Husk at det er ”Først til mølle”-princippet.

Ernæringsrådet byder velkommen til alle ansatte på OUH, der har en opgave i at patienter får mad, drikke og ernæring.
Højt fagligt niveau med praksisnære budskaber understøtter Ernæringsrådets særlige fokus på ”Patienten først – sammen tager vi hånd om din mad og ernæring på OUH”.
Så tilmeld dig og dine kolleger på Plan2Learn, hvor du også kan hente temadagens program.
https://rsd.plan2learn.dk under ”temadag Mad og Ernæring” eller gå via det direkte link til temadagen: https://rsd.plan2learn.dk/KursusValg.aspx?id=42051

Temadagen er første skridt i et højt prioriteret indsatsområde i Regions Syddanmark. Ernæringsrådet vil føre dig målrettet igennem temadagen med patientcases med kompetent faglig viden og sparring; ernæringsmæssige oplevelser, der sætter dig i patientens sted; konkrete budskaber til håndtering af mad-tilberedning; og køkkenets mangfoldighed af specialiteter og gode bud på måltider.     

Fokus og tempo i både oplæg og workshops sikrer, at flest muligt får mest muligt viden og oplevelser med sig retur til videndeling i egen afdeling.
Du kan vælge enten formiddags- eller eftermiddagsprogram, fra kl. 7.00-10.30 eller 11.30-15.00, og der er frokostsandwich til alle.

Tilmelding og program på Plan2Learn. https://rsd.plan2learn.dk/KursusValg.aspx?id=42051

 


Siden er sidst opdateret: 01-07-2016 af Odense Universitetshospital.