Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilStandardPowerPoint om OUH på dansk og engelsk

StandardPowerPoint om OUH på dansk og engelsk

Nu kan du downloade opdaterede PowerPoint-slides med nøgleinformationer om OUH og dele dine egne præsentationer med kolleger.

Hvor mange patienter har vi årligt på OUH? Hvor mange ansatte er vi til at tage os af dem og hvad kendetegner vores rolle som Region Syddanmarks Universitetshospital.

Standardoplæg tilgængelige på kommunikationsportalen
Disse generelle spørgsmål om OUH og mange flere er nu samlet i et dansk og et engelsk PowerPoint-oplæg, som kan hentes på kommunikationsportalen på intranettet. På samme side finder man desuden en skabelon for minutprogrammer, som kan bruges, hvis man skal planlægge besøg.

OUH får med jævne mellemrum besøg fra eksterne gæster fra ind- og udland, og på samme måde er OUH’s medarbejdere ofte oplægsholdere andre steder. De to nye oplæg har til formål at spare den enkelte medarbejder for researchtid på at finde standardoplysninger om OUH til brug for personlige præsentationer.

Del dine præsentationer med kollegerne
Som et forsøg på yderligere videndeling opfordres alle medarbejdere i en ny retningslinje på infonet om håndtering af besøg på OUH desuden til at sende deres egne minutplaner, præsentationer eller handouts til Direktionssekretariatet på ouh.presse@rsyd.dk. Direktionssekretariatet vil så offentliggøre materialet til inspiration for kolleger, der måske lige mangler dén rigtige formulering eller grafik til at illustrere deres pointe.

Direktionssekretariatet sørger for, at det danske og engelske powerpoint-oplæg med standardinformationer opdateres, når der kommer nye tal. Man har dog selv ansvar for at undersøge om indholdet i inspirationsmaterialet er aktuelt eller godkendt til offentlig brug. 

Retningslinjen om håndtering af besøg på OUH indeholder desuden informationer om i hvilke tilfælde Direktionssekretariatet bør orienteres om planlagte besøg på OUH.


Siden er sidst opdateret: 07-06-2016 af Odense Universitetshospital.