Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilFlere faglige nyheder på OUHs hjemmeside

Flere faglige nyheder på OUHs hjemmeside

Sektionen fagligt nyt på www.ouh.dk

Som aktivt universitetshospital er OUH’s mere end 10.000 medarbejdere engageret i flere sammenhænge end OUH’s kommunikationsrådgivere i Direktionssekretariatet kan dække journalistisk.

For at imødekomme behovet for ekstern kommunikation er sektionen ”fagligt nyt” blevet oprettet på hospitalets hjemmeside, www.ouh.dk. Sektionen er et supplement til ”aktuelt”-sektionen på hjemmesiden, som rummer historier med bred appel for hospitalets patienter og pårørende samt interessered borgere. Under fagligt nyt vil man kunne læse nyheder med til en mere snæver faglig målgruppe. Typiske historier vil være symposier, tiltrædelsesseminarer, bevillinger, udnævnelse og prismodtagelser.

Behov for at afdelingerne leverer stor del af indholdet
OUH’s kommunikationsrådgivere modtager gerne forslag til nyheder på ouh.dirsek.kortnyt@rsyd.dk.

Afdelingerne kan finde tips til form og indhold i den gode nyhedstekst på kommunikationsportalen.  Endnu bedre er, hvis nyheden allerede er publiceret på afdelingens egen nyhedsside. Det kan du læse mere om på infonet om i retningslinjen for faglige nyheder på OUH’s kommunikationskanaler.

Kommunikationsrådgiverne vurderer på den baggrund, om historien måske kan bruges pressemæssigt eller på sociale medier og placerer den desuden rette sted på hospitalets interne nyhedssektioner.


Siden er sidst opdateret: 25-05-2016 af Odense Universitetshospital.