Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpil28. april fejrer både patienter og ansatte Nyt OUH

28. april fejrer både patienter og ansatte Nyt OUH

Både patienter og personale vil kunne fejre første spadestik på Nyt OUH med kage, frugt og ”mini-receptioner overalt på OUH’s matrikler.

Den 28. april bliver første spadestik til det nye fynske sygehus taget på en mark lige syd for det nuværende SDU.

Spadestikket sætter punktum for en lang og grundig brugerinvolveringsproces, hvor medarbejdere overalt på OUH har lagt utallige timer i at skabe det bedst mulige nye sygehus for fremtidens patienter. Samtidig markerer det et helt nyt kapitel i arbejdet med Nyt OUH, hvor vi snart vil kunne se tankerne og tegningerne tage fysik form og blive til patientstuer og behandlingsrum.

Derfor er den 28. april en festdag på hele OUH, og direktionen vil sammen med Region Syddanmark gerne markere spadestikket sammen med både personalet og de patienter, der er indlagte eller i ambulatorier på selve dagen. Personalet og de indlagte patienter blive budt på lidt lækkert til eftermiddagskaffen, og ambulante patienter vil få tilbudt særlige ”Nyt OUH”-chokolader og bolsjer.

Direktionssekretariatet vil sammen med Logistikafdelingen tage direkte kontakt til afdelingssekretærerne for at kordinere selve distributionen og uddelingen, og I vil desuden få mere information i dagene op til spadestikket. 

Vi glæder os til at fejre en vigtig milepæl for vores nye sygehus sammen med jer.

Vh.

Direktionen på OUH


Siden er sidst opdateret: 04-05-2016 af Odense Universitetshospital.