Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Topfrise til forsiden på www.ouh.dk

OUH får ny Innovationschef

Tessa Gjødesen

Tessa Lind Gjødesen er med virkning fra den 1. maj 2016 ansat som innovationschef ved OUH i afdelingen for Kvalitet, Forskning, Innovation og Uddannelse. Tessa får ansvaret for innovationsområdet på OUH samt innovationsaktiviteterne i forskningsenheden Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT)

Tessa Lind Gjødesen har de sidste 15 år været ansat ved Syddansk Universitet (SDU)  i forskellige lederstillinger inden for bl.a. internationale, erhvervsmæssige og innovative funktionsområder. Det sidste år har hun været projektchef med reference til direktionen ved SDU, bl.a. med ansvar for internationale strategier. Tessa har en bred erfaring inden for det sundheds- og velfærdsteknologiske felt, og har bl.a. samarbejdet med OUHs innovationsenhed i 2014 i forbindelse med EU-projektet LifeKIC.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af en yderst professionel afdeling, som er anerkendt som en international eliteaktør med mange samarbejdspartnere. Samtidig forventer jeg at agere brobygger mellem SDU og OUH for at fremme innovation til fordel for både patienter, medarbejdere og samarbejdspartnere, udtaler Tessa.

Oprindeligt er Tessa uddannet cand. mag. i dansk, medievidenskab og kommunikation. Hun har ligeledes en erhvervsøkonomisk ph.d. fra SDU med fokus på branding og forbrugeradfærd. Aktuelt er hun i gang med en uddannelse som Master of Public Management ved SDU, som hun forventer at afslutte i august 2016. Tessa bor på Nordfyn med sin mand og deres børn.

- Med Tessas erfaring fra de universitære og internationale forsknings- og innovationsmiljøer har vi fået en meget kompetent innovationschef, der kan være med til at implementere den nye innovationsstrategi for OUH og fortsætte det gode arbejde med innovation på OUH, udtaler Jesper Risom, stabschef for Kvalitet, Forskning, Innovation og Uddannelse. - Især ser vi frem til at Tessas naturlige fokus på forskning gennem mange år på SDU skal styrke CIMT og skabe en endnu stærkere relation mellem innovation og forskning på OUH.  

 

Foto: Kennett Krebs


Siden er sidst opdateret: 04-05-2016 af Odense Universitetshospital.