Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilSvendborg og Nyborg Sygehus får SydTelefoni tirsdag den 5. april

Fra 6. april skal vi ringe internt på en lidt anden måde.

Inden sommerferien skal alle OUHs telefoner være udskiftet med IP- eller mobiltelefoner. Med SydTelefoni kan man ringe internt til regionens øvrige sygehuse og lettere finde regionale kolleger.

Tirsdag den 5. april udskiftes telefonsystemet på sygehusene i Svendborg og Nyborg, og indtil sygehuset i Odense også bliver omlagt til juni, vil den interne telefoni skulle foregå lidt anderledes end nu.

Sådan ringer du internt den 5. april
Forventningen er, at ni ud af ti telefonopkald går glat igennem under omlægningen til SydTelefoni, men der kan forekomme ustabile forbindelser. Tirsdag den 5. april bør man derfor

  • Trykke alle otte cifre og undlade at bruge lokalnumre
  • Ringe til Svendborg Sygehus’ hovednummer på tlf. 63 20 20 00, hvis man mod forventning ikke kan få kontakt til et specifikt nummer. Så hjælper omstillingen.

Sådan ringer du internt fra 6. april
Fra 6. april kan medarbejderne i Svendborg og Nyborg (samt på Ærø) ringe til hinanden - og den del af regionens medarbejdere, der allerede er på SydTelefoni - ved at bruge nye 5-cifrede lokalnumre. Det nye lokalnummer er lig det nuværende 4-cifrede lokalnummer med et foranstillet 2-tal, som det også var tilfældet på Ærø.

Indtil matriklen i Odense omlægges i juni vil det dog være nødvendigt at ringe mellem Odense og Nyborg/Svendborg ved at taste alle 8 cifre.

Medarbejdere på Svendborg og Nyborg Sygehus vil dog ikke længere kunne nøjes med at trykke 9 for at komme til omstillingen. Fra 6. april skal man benytte lokalnummeret 25555.

Hjælp i forbindelse med omlægningen
I dagene efter omlægningen vil det være muligt at melde fejl på telefonerne, vrøvl med numrene eller lignende på telefonnummeret 63 20 11 62 (lokal 21162) i Svendborg og 63 20 11 63 (lokal 21163) i Nyborg.

Læs mere om Sydtelefoni og find vejledninger til de nye telefonapparaterSiden er sidst opdateret: 01-04-2016 af Odense Universitetshospital.