Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilOUH-overlæge Michael Dall konstitueres som ny lægefaglig direktør på Sydvestjysk Sygehus

OUH-overlæge Michael Dall konstitueres som ny lægefaglig direktør på Sydvestjysk Sygehus

Michael Dall, som i dag er ledende overlæge på Medicinsk Afdeling M / FAM i Svendborg drager fra 1. februar vestpå som ny konstitueret lægefaglig direktør på Sydvestjysk Sygehus. Overlæge Mette Worsøe, som kommer fra FAM i Odense, bliver konstitueret som ledende overlæge i afdelingen i hans sted.

 

Michael Dall OUH     
Michael Dall, ny konstitueret lægefaglig direktør på Sydvestjysk Sygehus
 
Mette Worsøe
Mette Worsøe konstitueres som ledende overlæge på Medicinsk Afdeling M / FAM i Svendborg

Region Syddanmark har i dag konstitueret Michael Dall som lægelig direktør på Sydvestjysk Sygehus, der omfatter sygehusene i Esbjerg og Grindsted og veneklinikken i Brørup. Michael Dall er 42 år og kommer fra en stilling som ledende overlæge på Medicinsk Afdeling M / FAM på OUH Svendborg.

Stillingen som lægelig direktør på Sydvestjysk Sygehus har været slået op, og der var flere kvalificerede ansøgere, men ansættelsesudvalgets vurdering er, at ansøgerne ikke matcher det behov, der er på sygehuset lige nu. Michael Dall konstitueres derfor i stillingen i et år, og det er så planen at slå stillingen op igen.

– SVS er inde i en rivende udvikling, og jeg er ikke i tvivl om, at Michael Dall sammen med sygehusets øvrige direktion, afdelingsledelserne og medarbejderne vil understøtte de mange gode initiativer og tiltag, der er på sygehuset i dag - og herunder også være med til at sætte retning for den fremtidige udvikling, siger Jane Kraglund, der er regionsdirektør i Region Syddanmark.

I den tid, hvor Michael Dall er konstitueret på Sydvestjysk Sygehus, bliver stillingen som ledende overlæge overtaget af specialeansvarlig overlæge Mette Worsøe fra FAM i Odense, der konstitueres i stillingen for en 1.-årig periode. 

På OUH ønsker direktør Peder Jest både held og lykke til Michael Dall med opgaven i det vestjyske og roser Mette Worsøe for at træde til med så kort varsel.
- Mette har fået et års orlov fra sin stilling som specialeansvarlig overlæge i FAM i Odense, og vi er meget glade for at kunne præsentere en så kvalificeret konstitueret ledende overlæge. Derfor vil jeg gerne sige stor tak til Mette for at stille sig til rådighed. Direktionen arbejder lige nu sammen med FAM i Odense på en plan for, hvordan vi sikrer, at det midlertidige tab af Mette ikke bliver for svært for afdelingen at løfte, siger Peder Jest.

Ledergruppen, LMU og personalet på Medicinsk Afdeling M / FAM I Svendborg er blevet orienteret om skiftet fredag formiddag. Mette Worsøe vil blive præsenteret i Svendborg på tirsdag. 


Siden er sidst opdateret: 29-01-2016 af Odense Universitetshospital.