Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilStabsafdelingerpilKlinisk UdviklingpilOm afdelingenpilNyt fra afdelingenpilTiltrædelsesseminar for Josep Roca, professor i telemedicin og innovation fra Barcelona

Tiltrædelsesseminar for Josep Roca, professor i telemedicin og innovation fra Barcelona

CIMT logo

Josep Roca

Torsdag d. 21. januar 2016 afholdes tiltrædelsesseminar for adjungeret professor Josep Roca fra Barcelona.

Seminaret afholdes fra kl. 14.00-16.00 i auditoriet på J.B. Winsløws Vej 25.

Se invitationen til seminaret her.

Professor Josep Roca er fra efteråret 2015 blevet tilknyttet Klinisk Institut på SDU samt forskningsenheden CIMT (Center for Innovativ Medicinsk Teknologi) på OUH og Syddansk Universitet. Josep Roca er uddannet læge fra University of Barcelona, hvor han også er professor.

I dag er han leder af Lungemedicinsk Afdeling på Hospital Clinic i Barcelona, professor i medicin på University of Barcelona, koordinator for et kandidatprogram i lungemedicin, koordinator af BioHealth Computing Erasmus Mundus i Barcelona og ikke mindst tidligere formand for European Respiratory Society.

Professor Roca er forfatter af mere end 200 originale peer-reviewed journal-artikler og adskillige bogkapitler, og har ligeledes været redaktør på tre bøger.

På Hospital Clinic står han for udrulningen af et særlig IT-program til håndtering af kroniske patienter. Han er desuden leder af et multidisciplinært team, der arbejder på forsknings- og udviklingsprojekter inden for kroniske sygdomme.

Med til knytningen af professor Josep Roca fra Hospital Clinic i Barcelona styker CIMT både det bilaterale samarbejde med partnerne i Katalonien og relationen til Patient@Home-projektet, hvor Dr. Roca sidder i det internationale advisery board.

Konkret skal tilknytningen af Dr. Roca sikre, at erfaring fra telemedicinprojekter i de to regioner kan udveksles og udnyttes. Desuden vil samarbejdet sikre muligheden for at løsninger og produkter udviklet i Patient@Home-projektet kan præsenteres for potentielle købere i Spanien gennem workshops i Barcelona og andre bilaterale aktiviteter.

Spørgsmål til tiltrædelsesseminaret kan henvendes til innovationskonsulent i CIMT Lea Bohn på lea.bohn@rsyd.dk.

 


Siden er sidst opdateret: 08-01-2016 af Odense Universitetshospital.