Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Topfrise til forsiden på www.ouh.dk

     Dansk version English version of the site

KFIU - Innovation

Telefon: 6541 7905
 Kløvervænget 8 C,
Indgang 101, 3. sal
5000 Odense C


 


 

 

 

Innovation


 Innovationsstrategi for OUH, 2016-2018

OUHs Innovationsråd

Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT)

Mit Forløb - OUHs primære mobil-app til kommunikation med patienter før, under og efter behandlingsforløb

 

 

Innovation

OUH har gennem flere år arbejdet med udviklingen af medicinske teknologier og er international eliteaktør på innovationsområdet. Det er den unikke kombination af klinik, teknologi og forskning, der sammen med stærke netværk og dedikerede medarbejdere har skabt en stærk position både i regionen, nationalt og internationalt.

Innovationsenheden medvirker i udvikling, afprøvning og evaluering af teknologiske løsninger, og sikrer solid forskning og dokumentation på alle områder af teknologien og processen. 
I innovationsenheden ligger Center for Innovativ Medicinsk Teknologi, CIMT, der er et forsknings- og innovationscenter for OUH og Syddansk Universitet (SDU). Alle medarbejderne i innovationsenheden er en del af den virtuelle organisation CIMT.

Forskningsmæssigt er CIMT tilknyttet Klinisk Institut (sundhed), Mærsk-Mc-Kinney Møller instituttet (teknologi) og COHERE (samfundsøkonomi) ved SDU. Der er tilknyttet en lang række af professorer, lektorer og ph.d.-studerende til CIMT. Syddansk Sundhedsinnovation, Region Syddanmark og Odense kommune er ligeledes associeret med CIMTs aktiviteter.
For en uddybning af CIMT, tryk på linket i menuen til venstre.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Siden er sidst opdateret: 12-03-2018 af Odense Universitetshospital.