Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Topfrise til forsiden på www.ouh.dk

Ny ledende overlæge på OUH

Ledende overlæge på Øre, - næse- og halskirurgisk afdeling F

Overlæge Jens Højbjerg Wanscher bliver ledende overlæge på Øre, - næse- og halskirurgisk afdeling F  1. februar 2016.

Det er et kendt ansigt på Øre, - næse- og halskirurgisk afdeling F på OUH, der fremover skal lede afdelingen. Jens Højberg Wanscher har i ti års anciennitet på afdelingen, både som speciallæge og senest fra 2014 som overlæge.

Jens Højberg Wanscher er anerkendt som øre-næse-halslæge og bliver betragtet som ekspert på øreområdet såvel nationalt som internationalt. Hans kontaktflade berører fagkredse, såvel som patientforeninger og diverse selskaber som Dansk Almen Medicinsk Selskab, ligesom han har været rådgivende omkring retningslinjer ved Sundhedsstyrelsen.

Direktør på OUH, Judith Mølgaard, angiver Jens Højberg Wanschers faglighed og visioner som vægtige grunde til at ansætte ham i den ledende stilling.

- Jens Højberg Wanscher er en yderst kompetent læge, som har fokus på at skabe en helhed, både i egen afdeling, men han søger også en synergi eksternt i forhold til vores visioner om et Nyt OUH. Denne synergi søger han med udgangspunkt i OUH’s kerneværdier, som sætter patienten først og dette med højeste faglighed, som opnås gennem helhed og ansvar. Samtidig betragter Jens Højberg Wanscher ledelse som et fag, der kræver fuld fokus. Således har han planlagt at afslutte sin igangværende Masteruddannelse med en afhandling, der ser frem mod Nyt OUH, siger Judith Mølgaard.

Jens Højbjerg Wanscher ser frem til den nye udfordring:

- Med patienten i centrum er det helt grundlæggende for mig som leder at sikre trivsel, uddannelse og forskning i en tid, hvor der stilles større og større krav til produktiviteten i sundhedsvæsenet. Det skal blandt andet ske ved at optimere patientforløb, arbejdsgange og samarbejde såvel internt som eksternt på afdelingen.

Jens Højberg Wanscher tager over efter ledende overlæge Aksel Grøntved, som har valgt at gå på pension.
 


Siden er sidst opdateret: 14-04-2016 af Odense Universitetshospital.