Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilEndnu uklart, hvad økonomiaftale betyder for OUH

Endnu uklart, hvad økonomiaftale betyder for OUH

Fredag d. 21 august  blev økonomiaftalen mellem regionerne og regeringen offentliggjort. Endnu er det ikke klart, hvilke konsekvenser aftalen præcist får for OUHs økonomi.

Fredag morgen blev økonomiaftalen mellem regionerne og regeringen offentliggjort. Der skal formentlig sættes gang i en spareproces og regionsrådet vil nu undersøge mulighederne for at bremse aktiviteter og afbøde konsekvenserne af de stigende medicinpriser. Det er dog også vigtigt at understrege, at der kan forventes flere midler til sundhedsvæsnet på finansloven.

Endnu er det ikke klart, hvilke konsekvenser aftalen får for OUHs økonomi, men ifølge administrerende direktør Niels Nørgaard Pedersen vil direktionen orientere yderligere, så snart der kommer mere information.

– Direktionen vil i den kommende tid blive involveret i regionens budgetdrøftelser, men vi kan allerede nu sige, at økonomiaftalen gør det endnu mere aktuelt, at vi kommer i mål med vores arbejde med at skabe råderum i økonomien. I den forbindelse har vi i direktionen stor respekt for den store opgave, der pågår hos afdelingerne allerede, og vi vil gøre vores til, at der bliver skabt det fornødne tid og rum til at få den eksisterende råderumsplan på skinner samtidig med, at vi holder fokus på driften og udviklingen af patienternes pleje og behandling, siger han.

Læs nyhed fra Region Syddanmark om økonomiaftalen:
Besparelser på vej, men processen er endnu ikke afklaret

 


Siden er sidst opdateret: 25-08-2015 af Odense Universitetshospital.