Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Afdelingssygeplejerske Tove Wilhelmsen - 40 års jubilæum

Afdelingssygeplejerske Tove Vilhelmsen, H. C. Andersen Børnehospital, er i forbindelse med sit 40 års jubilæum den 17. marts 2015 blevet tildelt dronningens fortjenstmedalje.

Afdelingssygeplejerske Tove Wilhelmsen, H. C. Andersen Børnehospital, er i forbindelse med sit 40-års jubilæum den 17. marts 2015 blevet tildelt dronningens fortjenstmedalje.

Tove har i mange år haft sit virke på Børnehospitalet, hvor hun med flid, stor indsigt – og mange andre kvaliteter – har været én af garanterne for den høje kvalitet på H.C. Andersen Børnehospital.

Tove har altid været meget engageret i børnene, familierne og sine kolleger – og hun bidrager fortsat med stor arbejdsiver og indsigt. Seneste eksempel er deltagelsen i hele reorganiseringen omkring etableringen af en større daghospitals-funktion på Børnehospitalet.

De udsatte børn har en meget stor plads hos Tove, og hun er en af Børnehospitalets nøglepersonener inden for omsorgssvigt og børnemishandling.

Tove (født Hansen) er født den 24. januar 1956 på Midtfyn. Hun blev uddannet sygeplejerske på Sygeplejeskolen i Odense i november 1978.

Som nyuddannet blev hun ansat på Neurokirurgisk Operationsafdeling, hvor hun var i ca. et halvt år, indtil hun fik den stilling på Børneafdelingen, som hun allerede var skrevet op til i elevtiden.

Den 1. april 1979 begyndte Tove sit job som børnesygeplejerske i Afsnit H2, og i 1983 flyttede hun til afsnit H3, hvor hun i 1993 blev ansat som 1. Assistent. Da stillingen som afdelingssygeplejerske blev ledig i 1996, søgte og fik hun stillingen. Hun har været ansat i H3 siden, kun afbrudt af et halvt års ansættelse i H4 i 2003.

I 1998 - 1999 læste Tove Diplom i Ledelse i Århus, og hun har gennem årene haft mange forskellige tillidsposter og arbejdsområder.

Der er reception i Børnehospitalets skolestue den 17. marts kl. 14-17.
 


Siden er sidst opdateret: 13-12-2016 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring