Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilNy uniformering på OUH rulles ud i 2014 og 2015

Ny uniformering på OUH rulles ud i 2014 og 2015

uniformer 8080

Det er blevet besluttet at ændre det nuværende uniformssortiment på en række punkter. Ændringerne vil blive rullet ud løbende over de næste år, og har derfor intet med den kommende uges akkrediteringsarbejde at gøre. 

I løbet af foråret er der arbejdet med tilpasning af  uniformssortimentet på hele OUH, og det er blevet besluttet at ændre det nuværende på en række punkter.
Uniformering er et væsentligt grundlag for korrekt hygiejne på hospitalet, og blandt andet flere invasive undersøgelser på det medicinske område har betydet, at det har været nødvendigt at kigge på uniformeringen af de medicinske læger.

Ændringerne i uniformssortimentet vil blive rullet ud løbende over de næste år, og har derfor intet med den kommende uges akkrediteringsarbejde at gøre.  

Den fulde oversigt over ændringer i sortimentet for læger, sygeplejersker, operationspersonale og andet klinisk personale kan ses i nedenstående notat, og alle medarbejdere bedes orientere sig i det.  
 

I juni fik alle medarbejdere, der er omfattet af hygiejnereglementet tildelt et omklædningsskab, og når der nu blandt andet indkøbes yderligere T-shirts og hvide bukser samt uniformer i ekstra små og ekstra store størrelser, er de sidste barrierer for korrekt brug af uniform ryddet af vejen.

Med ønsket om, at de nye tiltag på uniformsområdet vil blive godt modtaget.

Med venlig hilsen

Peter Fosgrau, direktør


Siden er sidst opdateret: 04-09-2014 af Odense Universitetshospital.