Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpil4000 oneliner-konkurrence-boller

4000 oneliner-konkurrence-boller

Oneliner-boller.jpg

Omkring 4.000 boller er til morgen blevet delt ud med postomdelingen til alle de afdelinger, der er kommet med forslag til en kodeks-”oneliner” for OUH.

Ved den første høringsrunde om kodeks sidste år udskrev direktionen en konkurrence blandt alle medarbejdere om at formulere en ”oneliner”. Præmien var morgenbrød til alle medarbejdere i den vindende afdeling.

- Både i første og anden høringsrunde har vi fået mange forslag, der alle var gode og relevante. Men det er vores vurdering, at ingen af disse rammer helt plet. Da vi ikke kan kåre en vinder af konkurrencen, har vi i stedet besluttet at give brød til alle de afdelinger, der har indsendt forslag til ”oneliner”, siger administrerende sygehusdirektør Jane Kraglund.

Det drejer sig i alt om 31 afdelinger og omkring 4000 medarbejdere i både Odense, Svendborg, Nyborg, Ringe og på Ærø.

Både til morgen og aften
Med bollerne har direktionen fundet en ordning, der tilgodeser både ansatte, der møder om morgenen, og ansatte, der har eftermiddags- og aftenvagter.

I forbindelse med det store afdelingsledelsesmøde den 18. juni vil direktionen præsentere den endelige ”oneliner” og det endelige kodeks.

Oneliner-boller i bil.jpg

 

Af kommunikationskonsulent Ane Bjerg Rasmussen
Foto: Funktionsleder Vivi Berthelsen, Afdelingen for Indkøb & Logistik
 


Siden er sidst opdateret: 13-06-2014 af Odense Universitetshospital.