Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

V og VITA rykker sammen

OUH-nyt uge 19 2014\20080318_ VITA_05_350x218.jpg

Fra den 1. maj sammenlægges Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V og VITA til én afdeling. Læger og sekretærer er i forvejen ansat i Afdeling V, mens sygeplejepersonalet hidtil har været organiseret i en selvstændig afdeling.

Afdeling V har siden årsskiftet været opdelt i flere sektioner efter faglige og driftsmæssige kriterier, og VITA bliver et sådant særligt område i den samlede anæstesi- og intensivafdeling.

– Hensigten er at øge fleksibilitet og samarbejde og dermed opnå en samlet højere kapacitet, så flest mulige patienter kan behandles og aflysninger og uønskede overflytninger undgås, siger direktør Jens Peter Steensen. – Derudover er hensigten at styrke forskning og udvikling inden for det samlede intensivområde. Samtidigt er det vigtigt at understrege, at spidskompetencerne og det særlige samarbejde mellem intensivfunktionerne og fx hjerte-, lunge- og karområdet skal fastholdes og udbygges.  

Oversygeplejerske Anne-Mette Andersen fortsætter som sygeplejefaglig leder i VITA og indgår i funktionsdriftsledelsen for VITA sammen med overlæge Henrik Schmidt.      


Siden er sidst opdateret: 30-04-2014 af Odense Universitetshospital.