Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilNy oversygeplejerske på Geriatrisk Afdeling G i Svendborg og Sygehusenheden Ærø

Ny oversygeplejerske på Geriatrisk Afdeling G i Svendborg og Sygehusenheden Ærø

Mathilde Schmidt-Petersen er ansat som ny oversygeplejerske på Geriatrisk Afdeling G i Svendborg og på Sygehusenheden Ærø. Hun kommer fra en stilling som afdelingssygeplejerske på Medicinsk Afdeling, Kardiologisk Afsnit MK.   

Mathilde Schmidt-Petersen

Blandt 13 ansøgere er der nu sat navn på den nye oversygeplejerske, som skal lede dels på Geriatrisk Afdeling G i Svendborg og på Sygehusenheden Ærø.
Og den kommende oversygeplejerske Mathilde Schmidt-Petersen fortæller, at hun ser frem til de nye udfordringer.
– Jeg glæder mig til at varetage alle de funktioner, der ligger i stillingen som oversygeplejerske, men særligt samarbejdet med personalet ser jeg som en spændende opgave, siger hun.

Geriatrisk Afdeling er en akutafdeling, som udelukkende modtager ældre medicinske patienter, hvoraf de fleste indlægges via den Fælles Akutmodtagelse. Afdelingen har cirka 80 ansatte i Svendborg. Mathilde Schmidt-Petersen skal også være oversygeplejerske på Sygehusenheden Ærø, som har 32 ansatte.
– Det vigtigste er, at en afdeling har medarbejdere, som trives og har det godt, og at man har en god organisering, nogle gode arbejdsgange og nogle gode processer. Men det er medarbejderne, der er den helt centrale kerne, der sikrer, at patienterne får den bedste pleje og behandling, siger Mathilde Schmidt-Petersen. 

Mathilde Schmidt-Petersen fortæller, at hun som leder lægger vægt på at skabe et godt arbejdsmiljø. I hendes nuværende stilling som afdelingssygeplejerske på Medicinsk Afdeling, Kardiologisk afsnit MK, har hun blandt andet arbejdet med at nedbringe sygefraværet ved at fokusere på arbejdsmiljøet og den enkelte medarbejders mulighed for udvikling og inddragelse. 
– Som leder er jeg typen, der sætter nogle mål i fællesskab med medarbejderne, som vi derefter arbejder i fællesskab for at få til at lykkes. Jeg vægter personaleplejen højt og er meget lyttende over for medarbejderne. Det vil jeg tage med mig til stillingen som oversygeplejerske, siger hun.

Mathilde Schmidt-Petersen tiltræder sin nye stilling 1. maj.
 

 


Siden er sidst opdateret: 25-05-2016 af Odense Universitetshospital.