Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilOUH tackler usædvanlig udfordring

OUH tackler usædvanlig udfordring

Stormen_Bodil.jpg

Stormen rasede over Danmark torsdag, og landet var i undtagelsestilstand. Også på OUH førte stormen, udgangsforbud og lukkede broer til usædvanlige opgaver og udfordringer, som blev tacklet på bedste vis af hospitalets personale i både Odense og Svendborg.

Kørselskontoret havde dagen igennem travlt med at hjælpe patienter, der ikke kunne komme frem til sygehuset eller ikke kunne komme hjem igen, og mange afdelinger viste stor beredvillighed ved at finde overnatningsmuligheder for både patienter og pårørende, selvom de var udskrevet.

Leder af kørselskontoret under Facilities Management Christine Flyvholm roser afdelingerne for at være godt forberedte og parate til at tage ansvar for de patienter og pårørende, der måtte blive på sygehuset. Hun tilføjer, at også Flextrafik gjorde en meget stor indsats for at gennemføre alle bookede transporter.

Glade pårørende
Omkring kl. 19 stod det på Patienthotellet klart, at der var ellers bookede værelser til overs. Derfor blev der fra receptionen ringet rundt til afdelinger, der havde nødstedte patienter, men alle havde fundet overnatningsløsninger på afdelingerne og havde ikke behov for værelser. I stedet blev pårørende og en enkelt chauffør fra Esbjerg glade for tilbuddet om et værelse for natten. Også spisesalonen havde travlt, men klarede det uden problemer.

– Facilities Management gjorde en hurtig, effektiv og meget menneskelig indsats med stor hjælp fra patienthotel og sygehusafdelinger – fx den medicinske afdeling i Svendborg, hvis en afdeling skal fremhæves – og alle de involverede medarbejdere skal have stor tak for deres ekstraordinære indsats, siger direktør Peter Fosgrau.


Siden er sidst opdateret: 09-12-2013 af Odense Universitetshospital.