Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilPatienter og pårørendepilFind vejpilParkering på Odense Universitetshospital og Svendborg SygehuspilParkering for akutte patienter, bloddonorer og forskningspatienter

Parkering for akutte patienter, bloddonorer og forskningspatienter

Kommer du akut, f.eks. efter henvisning fra egen læge, eller er din aftale af en eller anden grund ikke registreret i p-systemet, skal du blot henvende dig i din afdeling.

Du får ikke et kontrolgebyr for først at registrere dig efter din aftale.
Så betal ikke for parkeringen, før du har talt med afdelingen!


Patienter og pårørende til Fælles Akutmodtagelse (FAM)
Selvom du har en tilskadekommen passager i bilen, skal du udvise rimelig hensyn. Du må f.eks. under ingen omstændigheder parkere på pladser reserveret til ambulancer.

Foran Skadestuen og Fælles Akutmodtagelse er der markeret nogle parkeringspladser til akut parkering. Her må du holde i op til 30 minutter, mens du får afleveret den tilskadekomne.

I Skadestuen skal du registrere din bil med patientens sundhedskort (sygesikringskort) - herefter kan du parkere gratis på de almindelige betalingspladser.

Det er vigtigt, at du inden for de 30 minutter får flyttet din bil til en betalingsplads, så andre akutte patienter efter dig får mulighed for at benytte akutpladsen. På Odense Universitetshospital er der ofte ledige pladser i Parkeringshuset overfor.
 

Bloddonorer Odense Universitetshospital
Bloddonorer kan gratis parkere på pladserne forbeholdt bloddonorer ud for Patienthotellet - tilkørsel fra J.B. Winsløvsvej.

Parkeringsvagterne sikrer, at disse pladser udelukkende benyttes af bloddonorer.
 

Bloddonorer på Svendborg Sygehus
Bloddonorer kan parkere gratis på pladserne forbeholdt bloddonerer. Pladserne er skiltet og ligger tæt ved Hovedindgangen.  Bloddonorer kan også parkere på en betalingsplads. Efterfølgende skal du registrere din nummerplade og CPR-nummer på en skærm i Donortapningen. 
 

Deltagere i forskningsprojekter 
Alle deltagere i forskningsprojekter kan parkere gratis på samme vilkår som patienter. Du kan registrere din parkering på forhånd hjemmefra eller i automaten ved ankomsten.


Siden er sidst opdateret: 18-07-2019 af Odense Universitetshospital.