Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilPatienter og pårørendepilFind vejpilParkering på Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus

Parkering på Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus

OUH har indført et p-system, hvor du ikke skal lægge billet i forruden
Din bils nummerplade bliver fotograferet, når den kører ind og ud af sygehusets område, der er betalingszone for parkering. Derfor ved systemet, hvilke biler der har været i zonen, og hvor længe de har opholdt sig der.

Se betalingszonen på oversigtskortene. Uden for OUH’s betalingszone for parkering skal du følge skiltningen på stedet.Registrer din parkering ved hjælp af nummerpladen
Bilens registreringsnummer – dvs. samtlige tal og bogstaver på nummerpladen – skal bruges til at registrere din parkering. Skriv gerne nummeret ned hjemmefra eller tag et billede med mobiltelefonen.

Registrering og betaling kan foregå i en hvilken som helst p-automat i betalingszonen og på enkelte afdelinger (læs mere)
 

Du kan også registrere og betale din parkering online her: Online p-registrering på apcoa.dk

Patienter og handicappede parkerer gratis og kan registrere online inden ankomst. Har du glemt at registrere din parkering, inden du forlod betalingszonen, kan du både som patient og betalende registrere parkeringen online i 48 timer efter, at bilen har forladt betalingszonen.


Alle skal registrere sig
Alle biler, der opholder sig i betalingszonen for parkering i betalingsperioden i mere end 45 minutter, skal registreres.

Registrerer du ikke din bil, får du tilsendt en opkrævning fra parkeringsfirmaet for den tid, bilen har opholdt sig i zonen, samt et administrationsgebyr på 89 kr.

Uden for betalingsperioden er al parkering i betalingszonen gratis, og registrering med nummerplade er ikke nødvendig. Man skal naturligvis fortsat overholde parkeringsreglerne.


Kom i god tid
Det kan være svært at finde en parkeringsplads i nærheden af din afdeling. Så kom i god tid.

I Odense er der altid ledige parkeringspladser i p-huset.
 

Undgå kødannelse i parkeringshuset
De nederste etager i parkeringshuset vil ofte være optaget. Til gengæld er der altid plads højere oppe. Undgå at skabe kø ved at standse og vente på en plads. Få minutters ventetid kan resultere i en lang kø, da bilerne bag dig ikke kan komme forbi. Kør derfor længere op, så når både du og de, der kommer efter dig, frem i tide.


Kontaktoplysninger

  • Har du spørgsmål om din egen parkering eller registrering, er du velkommen til at kontakte Apcoa Parking på ouh-parkering@apcoa.dk
  • Har du generelle spørgsmål om parkeringsløsningen på OUH, er du velkommen til at kontakte OUH på ouh.fm@rsyd.dk


Læs mere om parkering på OUH's sygehuse:


Øvrige

 

Se video om OUH’s parkeringssystem: 

 

  

   

 

 

 

 


Siden er sidst opdateret: 18-11-2019 af Odense Universitetshospital.