Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Nutrition Day 2013 på OUH

Nutrition Day.jpg

7. november skal patienternes ernæringsstatus og fødeindtag registreres i 24 timer. Vær med til at sætte fokus på ernæring og tilmeld afdelingen senest 21. oktober.


Ernæringsrådet på OUH ønsker at sætte patienternes ernæring på dagsordenen. Rådet har derfor besluttet, at OUH skal deltage i Nutrition Day 2013 torsdag den 7. november.

Opgaven for den enkelte afdeling bliver at registrere ernæringsstatus og fødeindtag på alle indlagte patienter i 24 timer den 7. november 2013.

30 dage efter registreringen skal der ske en opfølgning på den enkelte patient ud fra et standardskema. Det vurderes, at opfølgningen i det enkelte sengeafsnit maksimalt tager én time og kan gøres, når der er tid.

- Det er ikke den store videnskab, men man får visualiseret, hvordan man klarer sig - også i sammenligning med andre lignende afdelinger - og der kommer fokus på ernæring i den pågældende afdeling, siger overlæge og medlem af Ernæringsrådet Benedicte Vibjerg Wilson fra Afdelingen for Medicinske Mavetarmsygdomme S.

Diætisterne på OUH vil gerne understøtte opgaven, men der er brug for afdelingernes hjælp til at få registreret fødeindtaget hos patienterne på dagen og til at udfylde opfølgningsskemaet.
- Jeg håber, at alle afdelinger har lyst til at være med til at sætte fokus på ernæringsområdet og derfor være med til at løfte opgaven den 7. november, siger direktør Judith Mølgaard.

Vil I være med, skal I sende en mail til Benedicte Vibjerg Wilson senest den 21. oktober 2013.

Læs mere om Nutrition Day på www.nutritionday.org

OBS: Informationsmøde mandag den 21. oktober kl. 10-12 - kig ind og få svar på dine spørgsmål

 

Af kommunikationskonsulent Ane Bjerg Rasmussen


 


Siden er sidst opdateret: 21-05-2014 af Odense Universitetshospital.