Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilDeadline for tilbagemelding på kodeks på fredag

Deadline for tilbagemelding på kodeks på fredag

Kodeks-billede.jpg

Det er ved at være sidste chance, hvis man vil have sit bidrag til kodeksdebatten med i den videre proces og måske vinde morgenbrød til afdelingen. Der er deadline for tilbagemelding på fredag.


- Synes I, at afdelingsledelsernes ideer og tanker om et fagligt kodeks, et patientkodeks og et organisatorisk kodeks vinder genklang hos jer, og er de efter jeres opfattelse egnede til at indgå, dels i jeres videre arbejde, dels i OUH’s overordnede kodeksarbejde? Og hvilke refleksioner giver kodeks i forhold til jeres afdeling og arbejdsopgaver?
Med disse spørgsmål åbnede Direktionen i juni debatten om et OUH-kodeks, som skal være normsættende for den enkelte, gruppens og organisationens adfærd, mål og selvforståelse.

Alle afdelinger blev bedt om at komme med deres tilbagemelding senest på fredag den 11. oktober.

Samtidig udskrev Direktionen en konkurrence om at finde den bedste, mest klingende og rammende ”oneliner” for OUH’s nye kodeks. Det bedste forslag præmieres med morgenbrød til hele afdelingen. Også disse forslag skal sendes senest på fredag.

I kan nå det endnu
OUH’s afdelinger har siden arbejdet med kodeks på mange forskellige måder og med forskelligt resultat. Der er kommet tilbagemeldinger fra flere, men der er mange afdelinger, som endnu ikke har sendt deres bidrag.
Hvis I har arbejdet med kodeks og ”oneliner” og gerne vil have jeres input med i den videre proces, er det altså ved at være på tide at sende ind.

Tilbagemeldingerne skal sendes til Direktionssekretariatets afdelingspostkasse: ouh.dis@rsyd.dk

Den videre proces
Direktionen vil i løbet af efteråret samle alle tilbagemeldinger fra afdelingerne og skrive dem sammen til et forslag til kodeks, som bliver sendt i høring. Herefter vil kodeks blive redigeret på baggrund af høringssvarene, så Direktionen kan tage endeligt stilling til udformningen af OUH’s nye kodeks.

Derefter begynder en ny proces med at implementere det værdibaserede realistiske ideal i alle afdelinger fra årsskiftet og de kommende år.

Mere om kodeks
De ideer og tanker om tre kodekser, som afdelingerne er blevet bedt om at tage stilling til, stammer fra arbejdet på et afdelingsledelsesseminar i marts og et direktionsmøde i juni. På baggrund af dette arbejde udarbejdede Direktionen nogle dias, som kunne skabe rammen for drøftelserne i afdelingerne.

Se dias med intro til arbejdet med kodeks i afdelingerne

Læs mere om kodeks på http://info.ouh.dk/wm424512

 

Af kommunikationskonsulent Ane Bjerg Rasmussen
 


Siden er sidst opdateret: 01-10-2015 af Odense Universitetshospital.