Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilEU-Parlamentsmedlem besøgte OUH

EU-Parlamentsmedlem besøgte OUH

Christel Schaldemose og Peder Jest

Christel Shaldemose besøgte i dag OUH, hvor blandt andre direktør Peder Jest fortalte hende om hospitalets sundhedsinnovation.


Christel Schaldemose (A) besøgte i dag Odense Universitetshospital for at få input til sit arbejde med sundhedspolitik i Europa-Parlamentet.

Besøget på OUH var et ønske fra Christel Schaldemose selv som en del af et større program i Region Syddanmark, der skal give hende et indblik i regionens strategiske satsning på sundheds- og velfærdsinnovation.

Innovation, digitalisering og patientinddragelse
På OUH fortalte direktør Peder Jest blandt andet om hospitalets arbejde med innovation, digitalisering, lean og patientinddragelse, til stor interesse for Christel Schaldemose.

Chefkonsulent Peter Grøn fra Afdelingen for Kvalitet og Forskning/MTV fortalte om patientsikkerhed, og Claus Duedal Pedersen fra Sektionen for LEAN og Innovation i DoIT fortalte om OUH’s arbejde med innovation i forhold til udvikling og drift.

Der var desuden et indlæg ved chefkonsulent for IT på Nyt OUH, Jonas Hedegaard Knudsen, om det kommende hospital og de nye muligheder for - og krav til – udvikling af den kliniske praksis, som et helt nybygget hospital giver.

Christel Schaldemose deltog også i en telemedicinsk fysioterapi-behandling med KOL-kufferten ved fysioterapeut Line Willads Hansen fra Rehabiliteringsafdelingen, inden hun tog videre til Forskerparken, hvor hun blandt andet skulle præsenteres for Syddansk Sundhedsinnovation, Patient@home og Wellfare Tech.

Imponeret politiker
- Jeg er meget imponeret over det, jeg har hørt i dag. Det er fascinerende, at nye og mere økonomiske løsninger både kan give flere behandlinger og bedre kvalitet. Jeg er også meget fascineret af jeres konstante fokus på slutmålet; at resultaterne af forskningen bliver implementeret til gavn for patienterne. Der er ellers ofte en tendens til, at der er mest fokus på processen, sagde Christel Schaldemose inden hun tog videre til Forskerparken.

Christel Schaldemose og KOL-kuffert

Christel Schaldemose deltog ved besøget i en telemedicinsk fysioterapibehandling med en KOL-patient ved fysioterapeut Line Willads Hansen, og hun spurgte efterfølgende interesseret ind til løsningen og dens fordele og ulemper. 

Af kommunikationskonsulent Ane Bjerg Rasmussen


Siden er sidst opdateret: 30-08-2013 af Odense Universitetshospital.