Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Om afdelingen

Medicinsk sikkerhed

Patienthotellet skal - for såvel patienter som deres pårørende samt for hospitalets personale - indebære et alternativ til hospitalsindlæggelse med medicinsk tryghed. Dette tilgodeses gennem et veluddannet erfarent personale, nært samarbejde med hospitalets afdelinger, hensigtsmæssige rutiner og alarmfunktion. Patienthotellet kan trække på hospitalets akutte beredskab og er omfattet af hospitalets generelle sikkerhedsforanstaltninger. Hotellet træffer individuelle aftaler med den visiterende afdeling om, hvilke grupper af patienter, der er egnede til at bo på hotellet.

 

Højt kvalitets- og serviceniveau

Højt kvalitetsniveau skal være gennemgående i patienthotellets service og i det sociale og fysiske miljø. Dette tilgodeses gennem professionelt og engageret personale, moderne og komfortabel fysisk indretning, samarbejde med og krav til leverandører, samt kontinuerlig opfølgning på gæstetilfredsheden.

 

Driftseffektivitet

Optimal driftseffektivitet skal under hensyntagen til medicinsk sikkerhed gennemsyre hele virksomheden. Dette tilgodeses gennem professionel og engageret personale, der kontinuerligt opkvalificeres, veludviklede økonomiske opfølgningssystemer og videreudvikling af back-up-systemer samt anvendelse af den nyeste teknologi.

forhal hotel


Siden er sidst opdateret: 07-11-2017 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring