Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Informationer til patienter

Fra patient til gæst – hvordan adskiller ophold på Patienthotellet sig fra almindelig hospitalsindlæggelse?

Patienthotellet er først og fremmest for patienter, der er indlagt på Odense Universitetshospital. Patienter henvises af den behandlende afdeling til et ophold på Patienthotellet. Booking skal derfor foregå gennem afdelingen, som patienten er tilknyttet.

 

PPS Hotelværelse


På Patienthotellet er du patient i moderne, private og behagelige omgivelser. Hotellet er placeret tæt ved hospitalet, hvilket gør det nemt for dig at komme til og fra undersøgelse eller behandling. Du kan komme og gå, som du vil, når blot du overholder dine aftaler om behandling eller undersøgelse. Hotellet tilbyder eneværelser med eget bad og toilet, TV, telefon og nødkald. Der er ingen faste besøgstider, og du er velkommen til at medbringe besøgende til dine måltider i spisesalonen mod betaling. 

Indcheckning foregår i receptionen på Patienthotellet dagligt efter aftale. Afdelingen, der har reserveret dit ophold på Patienthotellet, vil kunne oplyse dig om, hvornår dit værelse er klar.

Som patient på Patienthotellet beder vi dig checke ud inden kl. 13.00 på afrejsedagen. Ellers aftales nærmere med receptionen.

For patienter er ophold samt forplejning på Patienthotellet vederlagsfrit, men hvis du ønsker forplejning ud over vores tilbud, er det mod betaling.

Vores personale, som bl.a. består af veluddannede og erfarne sygeplejersker og serviceassistenter, sikrer, at du under dit ophold modtager den nødvendige rådgivning, information og ikke mindst et højt serviceniveau. Personalet kan endvidere være behjælpeligt med, at du overholder dine aftaler om behandling, undersøgelse eller genoptræning.

I spisesalon "De to svaler" er der indrettet et tv-hjørne, hvor du sammen med de andre patienter kan sidde i vores behagelige sofaer og se fjernsyn, mens du får en kop kaffe eller te og et stykke kage.

 

Siden er sidst opdateret: 09-11-2017 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring