Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Topfrise til forsiden på www.ouh.dk

ForsidepilFag & udd.pilUdvalg, komiteer o.l.pilErnæringsrådetpilErnæringsfaglige arrangementerpilTemadag om mad og ernæring - tirsdag den 30. august 2016

Temadag om mad og ernæring - tirsdag den 30. august 2016

• Vi er tilgængelige og taler med patienten og pårørende om
mad og ernæring i et sprog, de forstår, så de føler sig trygge
og vi undgår misforståelser.

• Vi tager ansvar for rettidig behandling i forhold til mad og
ernæring og slipper aldrig patienten, før andre har taget over.

• Vi ved, at alt hvad vi gør, har betydning for patienten, og vi
bidrager på hver vores måde til den bedst mulige behandling
i forhold til mad og ernæring.


Flyer og program til dagen kan ses hér

Rapporten "Sammen tager vi hånd om din ernæring" kan ses hér: (som .pdf)

eller i IPaper format hér:

 

TV2 Fyn var på besøg:

 

Præsentationer fra temadagen:
 

• Introduktion til temadagen:

   Nuværende praksis set fra patienternes perspektiv:

 

 

 

og videre fra patienterne perspektiv:

 


Nuværende praksis set fra personalets perspektiv:
 

og videre:

 

 

 

Velkommen v. direktør Judith Mølgaard
  
Hvad skal der til for, at vi sammen løfter opgaven på OUH?
  v. oversygeplejerske Anette Pedersen, afd. B og
  oversygeplejerske Anne-Mette Thomsen, afd. X
  – begge medlemmer af Ernæringsrådet


Tværfaglig ernæringsscreening i patientforløb - hvordan gør vi?
   v. afdelingssygeplejerske Marlene Sørensen, A 1,
   diætist Helga Roued, afd. A og
   overlæge Claus Hovendal, afd. A


Ernæringsteam i afdelingerne - eksempel fra afd. G, Odense
  v. overlæge Rudolph A. Scheller og diætist Annette Thurøe


• Workshop 2: Ernæringstruede patienter.
   Viden om ernæringstruede patienter, som er lever/nyresyge
    v. læge Signe R. Obling, afd. S.  
   Case om hvorfor ernæring som behandling er livsnødvendigt
   v. overlæge Claus Hovendal, afd. A

  
 

 

 


Siden er sidst opdateret: 21-11-2017 af Odense Universitetshospital.