Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Donorer på nettet

Region Syddanmark vil gøre det lettere at være bloddonor. Derfor har regionen nu gjort det muligt for bloddonorer på Fyn at bestille tid til at donere blod i Svendborg, i Odense og i blodbussen.

I det nye online tidsbestillingssystem kan man derudover rette i sine tidsbestillinger, ændre kontaktinformation og få sine blodprocenter oplyst.

Tidsbestillingen foregår ved, at den enkelte bloddonor får en kode pr. sms og med denne kode går ind på www.sydblod.dk og krydser af, hvornår tapningen skal finde sted.

Det er også her, donor kan ændre tidspunkt for tapning, redigere i personlige oplysninger og se blodprocenten fra de seneste tapninger.

Den personlige kode får man fra blodbanken, hvis man i forvejen er registreret, eller man får den ved næste fremmøde. Af sikkerhedsmæssige årsager kan man ikke få koden telefonisk.

Det nye bookingsystem kan dog ikke bruges af alle bloddonorer. Personer med blodtypen AB kan ikke bestille tid på nettet, fordi kun fire procent af befolkningen har denne blodtype. De vil fremover stadig blive indkaldt direkte fra blodbanken.

Se mere på hjemmesiden

www.sydblod.dk

 


Siden er sidst opdateret: 24-07-2014 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring