Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Topfrise til forsiden på www.ouh.dk

Nyheder fra ortopædkirurgisk afdeling


Link OUH-Overlæge får Gigtforeningens forskerpris af Dronningen
Overlæge Søren Overgaard fra Ortopædkirurgisk Afdeling O på OUH får Gigtforeningens forskerpris overrakt af H.M. Dronning Margrethe
Link International prestigekonference lander i Odense i 2020
En forskergruppe fra Den Ortopædkirurgiske Forskningsenhed ved Syddansk Universitet og Odense Universitetshospital er netop blevet tildelt værtskabet i 2020 for en prestigefuld konference omhandlende gang- og bevægelsesanalyse. Det er samtidig første gang i konferencens 29 år lange historie, at Danmark vælges som destination.
Link Flere fynske hoftebrud behandles fra 1. april i Svendborg
Færre patienter vil dermed skulle flyttes under deres indlæggelse.
Link Uændret antal fyrværkeriskader de seneste ti år i de to nytårsdøgn
Der blev i alt behandlet 254 skader efter fyrværkeri ved sygehusene i hele Danmark i de to døgn den 31.12.17 og 1.1.2018. Langt de fleste er skadet af godkendte fyrværkerityper.
Link Analyse: Tilskadekomne på fynske motorveje 2010-2016
I analysen udpeger Ulykkesanalysegruppen også, hvor på Fyn ulykkerne sker.
Link Uændret højt antal tilskadekommende på de fynske motorveje i 2016
Sidste år måtte 243 patienter på OUHs skadestuer efter en motorvejsulykke – og 90 procent af ulykkerne var sket på Fyn. Dermed fastholdes den triste rekord fra 2015, der ellers havde vist det højeste antal ulykker i fem år.
Link Samme antal danske fyrværkeriskader som sidste år
Antallet af fyrværkeriskader i nytåret 2016/17 var set over hele landet det samme som året før. Kun hver fjerde med skader brugte beskyttelsesbriller
Link Stigning i antallet af fyrværkeriskader behandlet på OUH
Antallet af personer, der har været behandlet på OUH med fyrværkeriskader er desværre højere end året før. Den Fælles Akutmodtagelse på Odense Universitetshospital har generelt haft en meget travl aften.
Link Første danske professor i traumatologi
Professor ph.d. Hagen Schmal er ansat som den første kliniske professor i traumatologi i Danmark på Ortopædkirurgisk afdeling O, OUH og Klinisk Institut, SDU.
Link Højdespringerpris til ortopædkirurgerne
Ortopædkirurgisk Afdeling på OUH blev 17. marts tildelt Sundhedsstyrelsens såkaldte højdespringerpris, en pris for god videreuddannelse af yngre læger.
Link Nyheder fra Den Ortopædkirurgisk Forskningsenhed

Siden er sidst opdateret: 22-08-2018 af Odense Universitetshospital.