Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
Topfrise til forsiden på www.ouh.dk

Peder Jest

Sekretær:
Tine Thorup Albjerg
Tlf. 30 51 21 02

Peder Jest Direktør OUH


 

 

 

Fakta om Peder Jest

Peder Jest, lægelig direktør, speciallæge inden for intern medicin og geriatri, tidligere lektor i geriatri.
Siden 1990 har han været cheflæge på flere hospitaler i Danmark, fra mindre hospitaler til hospitalssystemer og siden 2007 lægelig direktør (CMO) ved Odense Universitetshospital (OUH).
Han er også dybt engageret i IT og EPJ udvikling, startede den første hospitalsbaserede EPJ i DK i 1992, medlem af regionens Udvalg for Sundheds IT. Han er medlem af Det Regionale Forskningsråd og medlem af Forskningsrådet på OUH.

Peder Jest er formand for Innovationsrådet på OUH og grundlægger af det fælles forsknings- og innovationscenter mellem Odense Universitetshospital og Syddansk Universitet; Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT).
Medstifter af den danske sammenslutning af lægelige chefer og direktører (FLCD) i 2006. Næstformand for denne fra 2011-2016.

Han er medlem af direktionen for Patient@Home (www.patient@home.dk) og næstformand i bestyrelsen for Welfare Tech Denmark (www.welfaretech.dk).
Derudover er Peder Jest chef for kvalitetssikring på OUH med fokus på patientsikkerhed, patientinddragelse og samarbejde mellem kliniske afdelinger, praktiserende læger og kommunen.
Han har et særligt fokus på innovation indenfor sundhed, og hvordan man bruger nye teknologier og organisatoriske former for at imødekomme dette, herunder borgernes medinddragelse.
Været med i ekspertgruppen i Danske Patienter omkring ProgramPRO og med i diverse tænketanke. Peder har publiceret adskillige videnskabelige arbejder og gør det stadig, nu med et ledelsesmæssigt tilsnit.
Holdt og holder mange internationale foredrag og oplæg og er en anvendt chairman og mødeleder.

 

 


Link Oversigt over fordeling af afdelinger mellem direktører

Siden er sidst opdateret: 27-09-2017 af Odense Universitetshospital.OUH | Odense universitetshospital | Svendborg sygehus