Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Om afdelingen

Radiologisk Afdeling er en meget central afdeling på Odense Universitetshospital

Vi foretager omkring 345.000 undersøgelser på årsbasis, 1425 undersøgelser pr. dag.

og vores faglige niveau er højt. Vi har et tæt samarbejde med såvel kirurgiske som medicinske specialafdelinger og varetager de fleste højt specialiserede funktioner.

Vi tilbyder billedvejledte behandlinger og undersøgelser af såvel indlagte, som ambulante patienter og betjener næsten alle afdelinger på hospitalet.

Ud over de almindelige røntgenundersøgelser foretager vi mammografiundersøgelser, ultralydsundersøgelser, CT- skanninger samt MR-skanninger.

Derudover foretager vi udtagning af vævsprøver, som kræver vejledning af ultralyd, røntgengennemlysning eller CT-skanning.

Sammen skaber vi en god arbejdsplads

Vi er 238 fuldtidsansatte i afdelingen.

Lean-principper er en fast del af vores arbejdsdag. Vi holder ugentlige målstyringsmøder med henblik på at optimere vores arbejdsgange.

Vi har fokus på arbejdsmiljøet, og alle har et ansvar for at bidrage til det åbne, ærlige og respektfulde samarbejde. Vi holder fælles sociale arrangementer, og vi har tradition for at deltage i forskellige motionsaktiviteter som fx. Eventyrløb, DHL-stafet og Vi Cykler Til Arbejde. Vi har mulighed for meget billige træningsfaciliteter og gratis frugtordning.

Lægefagligt er afdelingen specialiseret i syv sektioner

Angio-Thoraxsektion, Neuroradiologisk sektion, Abdominalradiologisk sektion, Ultralydssektionen, Onkoradiologisk sektion og Muskuloskeletal sektion/ pædiatrisk radiologi, Mammaradiologisk sektion.

Radiografspecialerne er samlet i seks team

Team 1 arbejder med MR, Team 2 arbejder med CT, abdominalradiologi og ultralyd, Team 3 arbejder med muskuloskeletal radiologi, pædiatri, thorax, CT og almen onkoradiologiog, Team 4 arbejder med karradiologi, almen radiologi Team 5 arbejder med neuroradiologi, almen radiologi, Team 6 arbejder med mammografiscreeningen.

Vores værdigrundlag er

  • Ordentlighed i det vi gør og siger
  • Vækst i fagligheden
  • Rum til fornyelse og begejstring

 Radiologisk Afdeling

© Betty Cristine Fog, www.fog-ulrich.dk


Siden er sidst opdateret: 19-02-2020 af Odense Universitetshospital.