Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Topfrise til forsiden på www.ouh.dk

RENEWING HEALTH

 

RENEWING HEALTH (EU-kommsionen)

I RENEWING HEALTH deltager ni europæiske regioner. Hovedformålet er et undersøge effekten af telemedicin i bredt, tværfagligt perspektiv hos patienter med de kroniske sygdomme KOL, diabetes og Hjerte-kar-sygdomme. Selve studierne er designede som prospektive, randomiserede pragmatiske studier og der indgår 7.900 patienter. Projektet startede i februar 2010 og slutter i januar 2013.

Projektet har til formål at gennemføre large-scale test af forskellige typer af telemedicine I 9 europæiske lande med henblik på at vise teknologiernes effekt I praksis samt gennemføre en systematisk og alsidig vurdering med udgangspunkt i en fælles evalueringsstruktur. MTV -enheden er ansvarlig for at sikre, at evalueringerne gennemføres systematisk og resulterer i valide og reliable estimater vedr. teknologiernes effekt. Desuden deltager afdelingen i de to danske delprojekter, hvor telemedicin afprøve i stor skala.

MTV af KOL-Kuffert

Overvejende MTV, men studiet tilrettelægges som et prospektivt studie. Derudover er hensigten at afprøve EU’s metode til evaluering af telemedicinske tiltag, Model for ASsessment of Telemedicine (MAST). Projektet er en del af RENEWING HEALTH.

MTV af ”Sår i syd”

Projektet er en del af RENEWING HEALTH, og MTV-enhedens rolle er at bistå med udformning af evalueringen af brugen af telemedicin i sårbehandling for diabetespatienter.


Siden er sidst opdateret: 12-07-2011 af Odense Universitetshospital.