Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Velkommen til Patienthotellet

Glasparti
 

Patienthotellet ved Odense Universitetshospital er et attraktivt alternativ for selvhjulpne patienter, der har behov for hospitalsindlæggelse i tilslutning til undersøgelse, behandling eller genoptræning. Ophold på Patienthotellet sker efter henvisning fra behandlende afdeling og det gælder både patienter og pårørende og er karakteriseret ved en høj grad af medicinsk sikkerhed og tryghed, effektiv og miljørigtig drift samt et højt serviceniveau. På Patienthotellet træffer vi individuelle aftaler om patientens ophold med den visiterende afdeling.

 

Hotellet er en integreret del af Odense Universitetshospitals organisation. Gennem nært og fortløbende samarbejde med OUH tilstræber Patienthotellet kontinuerligt at tilpasse sig hospitalets og patienternes individuelle behov og krav.

I kraft af et veluddannet og erfarent personale samt et nært samarbejde med hospitalets afdelinger opretholder Patienthotellet en høj grad af medicinsk sikkerhed for patienten. Hotellet er omfattet af hospitalets generelle sikkerhedsforanstaltninger, har hensigtsmæssige rutiner og et funktionelt alarmberedskab.

  

 

 

Yvonne

Yvonne Roholdt

Afdelingschef


Siden er sidst opdateret: 09-11-2017 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring