Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
SØG

Topfrise til forsiden på www.ouh.dk

Indvandrermedicinsk Klinik

Indvandrermedicinsk Klinik finder du i:

Patienthotellet, 6. sal
Indgang 1
 J. B. Winsløws Vej 4
5000 Odense C

Sekretær kan mandag til fredag kontaktes mellem kl. 08.00-14.00 på tlf. +45 6541 3251
Fax: 6541 2669

Besøg i indvandrermedicinsk klinik, foto: Per Folkver

(Foto: Per Folkver)

Nye rapporter

Ny rapport analyserer opgaverne i Indvandrermedicinsk klinik på Infektionsmedicinsk afdeling, Odense Universitetshospital og ser på omkostninger og besparelser forbundet med klinikkens arbejde.
Der er tale om en såkaldt MTV rapport (Medicinsk Teknologi Vurdering), der er en analyse metode, som skal hjælpe politikere og embedsmænd til at vurdere om nye behandlingsmetoder kan betale sig.
Læs MTV rapporten HER
Læs billagsrapporten HER

Ny rapport fra Indvandrermedicinsk klinik om helbredssamtaler over video.
Tidlig udvidet helbredsvurdering af flygtninge kan bidrage til at flygtninge gennem individuelt bedre tilpassede integrationstilbud får en mere hensigtsmæssig start på livet i Danmark. Indvandrermedicinsk klinik har sammen med Varde kommune testet om video transmitterede lægesamtaler med flygtninge og tolkebistand er anvendelig til samtaler. Rapporten beskriver en række patient historier, hvor patienterne er meget tilfredse med systemet, som derfor anbefales til undersøgelse af ny ankomne flygtninge.
Læs rapporten HER

Ny Undersøgelse fra Institut for Menneskerettigheder om praktiserende lægers udfordringer ved etniske minoritetspatienter: sprog, kommunikation, symptomer og tolkning. Læs undersøgelsen HER

Justitsministeriets brug af lægelige oplysninger i sager om humanitært ophold i Danmark.
Et case baseret indblik i justitsministeriets indsamling, anvendelse og fortolkning af lægefaglige vurderinger indsamlet fra danske læger og gennem EU's Medical Country of Origin Information MedCOI program.
Læs rapporten HER

Bachelor rapport om socialrådgiverfunktionen i IMK og dens betydning for patienternes undersøgelser og behandling. Læs hele rapporten HER

Medicinsk Teknologi Vurderings rapport om Indvandrermedicinsk klinik fra Odense Universitetshospital, Afdeling for Kvalitet og Forskning/MTV. Rapporten beskriver omkostningerne ved klinikkens opgaver sammenlignet med effekten af klinikkens arbejde.
Læs hele rapporten HER

 


Siden er sidst opdateret: 05-10-2016 af Odense Universitetshospital.