Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
SØG

Topfrise til forsiden på www.ouh.dk

Elev i Rengøring & Patientservice

Alsidig uddannelse
Som elev i Rengøring & Patientservice på Odense Universitetshospital får du en afvekslende hverdag med mange mennesker omkring dig. Serviceassistenterne på OUH er måske dem, der på et dansk sygehus, har den største bredde af forskellige opgaver.

Som elev får du kendskab til, hvad det vil sige at være serviceassistent på både sengeafdelinger, opperationsafsnit, skadestue, ambulatorier/behandlingsafsnit, intensivafsnit, psykiatrisk afdeling og andre specialafdelinger, så som operationsafsnit, skadestue, geriatrisk afdeling og børneafdeling. Derfor vil du afvikle dele af din praktiktid på forskellige specialafsnit.

Se serviceassistentens arbejdsfunktion her

God rengøring, viden om hygiejne og hvordan smittespredning undgås er helt centralt i arbejdet. Samtidig skal arbejdet udføres efter de retningslinker der er for at give det bedste arbejdsmiljø.

Din egen kontaktperson
For at støtte dig i din praktik får du en kontaktperson, en kollega fra dit stamområde, som du altid kan søge råd hos. Du er ansat i ét stamområde, som er din faste base, men du vil komme vidt omkring på OUH´ s 183.765 km2

Spændende og afvekslende hverdag
Har du lyst til en spændende, afvekslende og travl hverdag, med mange mennesker omkring dig, er serviceassistentuddannelsen absolut en mulighed. I din dagligdag skal du samarbejde med kollegaer både serviceassistenter, og ansatte fra andre faggrupper. Derudover skal du naturligvis have en god forståelse for de etiske principper i omgangen med patienter, og du skal være god til at omgås dem vi primært er her for, nemlig patienter og deres pårørende.

Et sygehus har altid åbent. Der er serviceassistenter på arbejde døgnet rundt 365 dage om året.

Du skal kunne dække vores vekslende arbejdstider. Du skal bl.a. kunne møde kl. 6 og være indstillet på at du og dine kollegaer skiftes til at være på arbejde på helligdage og i weekenden. Til gengæld er der fridage på andre tidspunkter.


Siden er sidst opdateret: 02-05-2011 af Odense Universitetshospital.