FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
SØG

Topfrise til forsiden på www.ouh.dk


ForsidepilPressemeddelserpilLettere at finde rundt på Odense Universitetshospital

Lettere at finde rundt på Odense Universitetshospital

3. november 2008 

Henvisning til indgange og ikke til bygninger er grundstammen i nyt skiltesystem.

Fra den 4. november bliver det lettere at finde rundt mellem de mange bygninger på Odense Universitetshospital. For denne dag er der premiere på en ny skiltning, der skal føre patienter og pårørende fra bilen, toget og bussen og hen til den rigtige af hospitalets mange indgange.

– Vi kender det sikkert alle sammen, når vi bevæger os rundt på hospitalet: Vi bliver stoppet af patienter eller pårørende, der spørger om vej. Og vi har indtil nu har haft mange og store skilte, der ikke er så lette at overskue, siger centerchef Lars Pilekjær fra Servicecentret.

– Det retter vi nu op på med en moderne og letforståelig skiltning både udendørs, i forhallen og ved alle elevatorer, fortæller han.

Patienter og besøgende vil allerede ved ankomsten til for eksempel parkeringspladsen eller stationen blive mødt af en skiltesøjle, der viser afdelingernes navne sammen med det indgangsnummer, man skal finde for at komme ind på afdelingen.

På den videre færd frem mod målet for besøget på hospitalet vil den besøgende møde skilte, der udelukkende viser vej til den rigtige indgang. Når den er fundet, er der på ny et skilt med afdelingens navn og en meddelelse om, præcis hvor man kan finde den (for eksempel på anden sal til højre).

Kort over Odense Universitetshospital med alle indgangsnumre kan findes på internettet på www.ouh.dk/visvej  

Opsætningen af de nye skilte omfatter alene Odense Universitetshospital (samt Psykiatrisk Afdeling), men ikke Svendborg Sygehus.

Mere information

Centerchef Lars Pilekjær, Servicecentret, OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus, 6145 1360.


Siden er sidst opdateret: 10-07-2007 af Odense Universitetshospital.