Dette er tekstversionen af Ambulant besøg
Klik her for at komme til den grafiske version af Ambulant besøg

Forside - Læs op - Sitemap


Ambulant besøg


Ambulant


Er du blevet indkaldt til et ambulant besøg på Gynækologisk Afdeling, vil dette foregå i vores Gynækologiske ambulatorium i enten Svendborg eller Odense.

Hvem kommer i gynækologisk ambulatorium?

Efter henvisning fra egen læge eller speciallæge modtager Gynækologisk ambulatorium patienter til udredning og behandling af forskellige gynækologiske sygdomme såsom:

Ved ankomst til ambulatoriet

Vi beder dig registrere din ankomst på en skærm, som er opsat umiddelbart lige inden for dørerne til ambulatoriet. Du registrerer dig ved brug af dit sygesikringskort eller ved at taste dit cpr-nummer. Herefter kan du tage plads i venteværelset.

 

Hvis du har parkeret din bil på en af sygehusets parkeringspladser, skal du også registrere din parkering i afdelingen. Der hænger yderligere en skærm, hvor du kan gøre dette. Husk bilens registreringsnummer. Hvis du er patient og har en tid hos os, kan du parkere gratis i et døgn, efter du har registreret parkeringen.  

 

Da der er forskellige undersøgelsesrum og forskellige former for undersøgelser, kan du ikke forvente at blive kaldt ind i den rækkefølge, du er ankommet. Du bliver kaldt ind til undersøgelse hos lægen af en sygeplejerske/sygehjælper, som også vil være hos dig ved undersøgelsen.
 

Operation

Hvis det i ambulatoriet bliver besluttet, at du skal opereres, vil du samme dag komme til at tale med en sygeplejerske og eventuelt efterfølgende en narkoselæge. Se mere under Operation.
 

Personale og studerende

Der arbejder både læger, sygeplejersker, SOSU-assistenter, laboranter og lægesekretærer í Gynækologisk ambulatorium. Gynækologisk ambulatorium er i Odense ledet af overlæge Gudrun Neumann og i Svendborg af overlæge Micha Bank Hornstrup, samt afdelingssygeplejerske Tanja M. Kock. Desuden har Odense Universitetshospital ansvar for uddannelse af sundhedsfaglige studerende. Derfor vil der ofte være sygeplejerske-, medicin-, eller jordemoderstuderende med på undersøgelsesstuerne i ambulatoriet.
 

Ventetid

På Gynækologisk Obstetrisk Afdeling D tilstræber vi en ventetid til indkaldelse på maksimalt 1 måned - men dette afhænger af diagnosen.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk