Dette er tekstversionen af 13. marts 2019: Alzheimers disease pathogenesis - what do we know and why have clinical trials failed
Klik her for at komme til den grafiske version af 13. marts 2019: Alzheimers disease pathogenesis - what do we know and why have clinical trials failed

Forside - Læs op - Sitemap


13. marts 2019: Alzheimers disease pathogenesis - what do we know and why have clinical trials failed


John Hardy

13. marts besøger professor John Hardy OUH TALKS for at tale om sin forskning i Alzheimers. John Hardy er Genetiker og molekylærbiolog og leder afdelingen for Molecular Biology of Neurological Disease på University College London.

Et af de vigtigste fokusområder i Alzheimers-forskningen lige nu er at finde muligheder for at diagnosticere sygdommen langt tidligere end i dag, da meget tyder på, at det også vil være en hjørnesten i bedre behandlingsmuligheder. Det kræver blandt andet et bedre indblik i den genetiske opbygning af sygdommen, og det er netop hvad John Hardy og hans hold arbejder med.

John Hardy er anerkendt for sin forskning i hele verden, og sammen med tre kolleger modtog han 2018 Lundbeckfondens ”The Brain Prize” på 1 million Euro for sin forskning.

Oplægget vil blive holdt på engelsk
Læs mere om John Hardys forskning på Lundbeckfondens hjemmeside.
https://www.lundbeckfonden.com/person/john-hardy/

 

Se oplægget:

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk