Dette er tekstversionen af Almen praktiserende læger med interesse for at udvikle sammenhængende patientforløb søges
Klik her for at komme til den grafiske version af Almen praktiserende læger med interesse for at udvikle sammenhængende patientforløb søges

Forside - Læs op - Sitemap


Almen praktiserende læger med interesse for at udvikle sammenhængende patientforløb søges


3D mand med lup

Er du almen praktiserende mediciner, og brænder du for at sikre gode og sammenhængende patientforløb i mellem sektorerne? Så søger OUH netop i øjeblikket to til stillinger som praksiskonsulenter.

OUH har 15 praksiskonsulenter tilknyttet for at sørge for at de tværsektorielle patientforløb kontinuerligt udvikles, implementeres, monitoreres og evalueres. Praksiskonsulenterne er tilknyttet forskellige afdelinger på OUH, hvor de har et tættere samarbejde og fungerer som brobygger mellem OUH og de praktiserende læger på Fyn.

Hvilket ansvar har man som OUH praksiskonsulent?

De to nye praksiskonsulenter skal henholdsvis være tilknyttet Afdeling for Klinisk Biokemi og Farmakologi, Anæstesiologisk Afdeling V og Smertecenter Syd samt Infektionsmedicinsk Afdeling Q og Hjertemedicinsk Afdeling B på OUH.

Som ny praksiskonsulent på OUH kan du forvente at blive inddraget i opgaver såsom udvikling af det faglige samarbejde mellem primærsektoren og OUH samt deltage i audits af samarbejdet. Og alt sammen lønnes.

Du kan læse meget mere om praksiskonsulentordningen, og hvad der forventes af den almene mediciner i stillingsopslaget her.

Du kan også høre, hvorfor direktør Peder Jest og almen praktiserende læge og OUH praksiskoordinator Erik Holk mener, at du skal søge i videoen her.

 

 

Kontaktoplysninger:

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk