Dette er tekstversionen af PRO organisationen på OUH
Klik her for at komme til den grafiske version af PRO organisationen på OUH

Forside - Læs op - Sitemap


PRO organisationen på OUH


Anvendelsen af patientrapporterede oplysninger (PRO) indenfor sundhedsområdet er i rivende udvikling både nationalt og internationalt, OUH ønsker at være i front i denne udvikling.
På Strategisk PRO Gruppes møde den 20. december 2016 besluttedes det, at regionens sygehuse skal igangsætte implementeringen af PRO.
Implementeringen af PRO på OUH skal både ses i relation til Region Syddanmarks kvalitetsprogram og i en politisk bindende national beslutning om systematisk indførsel af PRO.

Der er en Programledesle for PRO som bestyrer området. Denne organisatoriske forankring af PRO på OUH bygger på tidligere erfaringer med kvalitetsudvikling indenfor det tværfaglige område.

Programledelsen for PRO er en del af den samlede kvalitetsorganisation på OUH

Programledelsen ledes af en formand der referer til direktionen. Formanden kan sammen med programledelsen vælge at nedsætte specifikke projektgrupper med projektejere, der har ansvar for dele af programmet.

Programledelsens formand udpeges af direktionen.
Formanden udpeger sygehusets medlemmer af programledelsen fra aktive eller kommende PRO-arbejdsgrupper samt andre interessenter.

Til formanden og programledelsen er udpeget en sekretariatsfunktion, som betjenes fra KFIU.

 

Programledelsen har i samspil med direktionen til formål:

Programledelsens formand er direktør Kim Brixen

 

PRO org
 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk