Dette er tekstversionen af TeamSim
Klik her for at komme til den grafiske version af TeamSim

Forside - Læs op - Sitemap


TeamSim
SimC logo jpg
 SimC er etableret med henblik på den sundhedsfaglige videreuddannelse for læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, radiografer og andre sundhedsfaglige grupper.

For at bruge lokalerne forudsættes det, at instruktøren har en CAMES simulationsinstruktør/facilitatoruddannelse og at der er en tekniker fra SimC tilstede til at assistere til brugen af det tekniske udstyr samt til at sikre at dette bliver anvendt korrekt. SimC afholder løbende CAMES simulationsinstruktør kurser.

En tekniker er en medicinstuderende fra SimC. Dette faktureres med 1500 kr. for en hel dag eller 750 kr. for en halv dag (2019).

TeamSim har både voksen og børnepatientsimulatorer. Herudover har vi forskellige fantomer og patientsimulatorer uden mekanik.

Har I brug for hjælp til at tilrettelægge eller afholde et kursus, eller er I usikre på hvilken simulator I har brug for, så skriv til os. Vi er parate til at hjælpe jer.

Derudover har vi simulationsstuer som stilles til rådighed vederlagsfrit for vores uddannede simulationsinstruktører. Stuerne er egnet for op til 10 personer og indeholder alt hvad der er behov for til de fleste simulationer (patientsimulator, akutbord, monitoreringsudstyr samt projektor og mindre konferencebord).
Bookningen og spørgsmål bedes ske via mail til: ouh.simC@rsyd.dk
  

Adgang til SimC kan ske efter forudgående skriftlig aftale med SimCs driftsteam.

 

Kursusoversigt:

 


 

 


 

 

 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk