Dette er tekstversionen af Strategi 2015 - 2018
Klik her for at komme til den grafiske version af Strategi 2015 - 2018

Forside - Læs op - Sitemap


Strategi 2015 - 2018


Patientforløb, forskning og kommunikation er i fokus i OUHs Strategi 2015 - 2018 for samarbejdet mellem OUH og de praktiserende læger 

Det er når der skal overlappes, videregives og samarbejdes på tværs, at den største fare for fejl og forsinkelser opstår. Derfor har strategien fokus på, hvordan vi blandt andet styrker kommunikation, forskning og samspillet omkring patienternes sygdomsforløb.  

Egen læge er ofte den første sundhedsperson en patient møder, når der er brug for sundhedsfaglig hjælp. Derfor er vi også dybt afhængige af et tæt samarbejde, hvis vi skal skabe sammenhængende forløb for hver eneste patient.

Vi skal samarbejde tæt og lære af hinanden
OUHs samarbejde med de praktiserende læger sker via praksiskonsulenterne, som er praktiserende læger, der er deltidsansat på OUH for - på vegne af deres kolleger ude i almen praksis - at samarbejde særligt tæt med OUH. 

Praksiskonsulenterne hjælper OUH til målrettet at høste viden og erfaringer fra almen praksis. Samtidig kan de kommunikere budskaber ud til og inddrage deres kolleger ude i de fynske lægepraksisser.

 

Læs med i:

 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk