Dette er tekstversionen af Birthe Pilekjær Sørensen - 40 års jubilæum
Klik her for at komme til den grafiske version af Birthe Pilekjær Sørensen - 40 års jubilæum

Forside - Læs op - Sitemap


Birthe Pilekjær Sørensen - 40 års jubilæum


Sygeplejerske Birthe Pilekær Sørensen, H. C. Andersen Børnehospital, Odense Universitetshospital, kan den 16. juni 2014 fejre sit 40 års jubilæum.

Sygeplejerske Birthe Pilekær Sørensen, H. C. Andersen Børnehospital, Odense Universitetshospital, kan den 16. juni 2014 fejre sit 40 års jubilæum.

Birthe Sørensen blev ansat på sygehuset den 15. juni 1974, hvor hun læste til sygeplejerske på Sygeplejeskolen i Odense. 

Som nyuddannet sygeplejerske blev Birthe ansat på Ortopædkirurgisk Afdeling i et år, hvorefter hun i 1979 fik ansættelse på Gastroenterologisk Afdeling S.
 
Birthe var meget glad for at arbejde i Afdeling S og blev her i cirka 10 år, indtil chancen for en stilling på Børneafdelingen bød sig i 1988. Hun fik da indfriet et stort ønske om at arbejde med børn og familier, og arbejdet i Børneafsnit H3 viste sig at være den helt ” rette hylde ” for Birthe.

Hun er en meget kompetent børnesygeplejerske, som er værdsat af såvel patienter som kolleger for sin dygtighed og for sin positive tilgang til andre mennesker.  Birthe har i alle 25 år i børneafdelingen været ansat i aftenvagt, og hun har bidraget til at skabe en børnevenlig og god stemning i afsnittet.

Privat har Birthe altid været aktiv og har haft mange gøremål. Igennem mange år har Birthe været spejderleder i FDF i Brylle, og hun er nu med i bestyrelsen. Desuden er Birthe menighedsrådsmedlem i Brylle kirke, et arbejde hun bruger mange timer på.

Birthe er et familiemenneske, der sætter stor pris på at være sammen med sine fire voksne børn og sine mange dejlige børnebørn. Det er blevet til syv – snart otte – skønne børnebørn, som alle gerne vil passes af Birthe og Jørgen så ofte, det er muligt.

I hjemmet hygger Birthe sig med at bage, sylte og lave god mad, og især pasning af haven har Birthes store interesse.

Jubilæumsdagen fejres med en reception i Børneafdelingens skolestue fra kl. 13.30 til 16.30.
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk