Dette er tekstversionen af Apps til patienter og pårørende
Klik her for at komme til den grafiske version af Apps til patienter og pårørende

Forside - Læs op - Sitemap


Apps til patienter og pårørende


 

...
 

Mit Forløb App - og hjemmeside

I Mit Forløb app'en kan du og dine pårørende finde generel information om undersøgelses- og behandlingsforløb på sygehusene i Region Syddanmark. 

Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus har i øjeblikket beskrevet 36 patientforløb, og der vil løbende komme flere til. 

Du kan læse beskrivelser og se billeder og videoer, som kan være dig en hjælp under dit forløb. I nogle forløb kan du skrive sammen med personalet og indsende billeder, hvis du er registreret som patient i forløbet.

Nogle forløb giver mulighed for, at du løbende kan registrere målinger som f. eks. din vægt, temperatur eller blodtryk, så det er tilgængeligt for sygehuset næste gang du skal til konsultation. Målinger af blodtryk kan importeres fra Apple Sundhed.  

 Her henter du Mit Forløb:

 

 

 

...
  OUH Find Vej

Få hjælp til at finde relevant indgang på Odense Universitetshospital i Odense og Svendborg. 

I oversigten kan du søge på afdelinger og indgange, og på kortet kan du se alle indgangsnumre og din egen placering.

Her henter du OUH Find Vej:

 

 

 

...
  Træn Ansigt

App'en hjælper dig med at træne ansigtsmusklerne op efter lammelser,f.eks. efter blodprop i hjernen, borrelia infektion, hjernetumorer og lignende. 

Øvelsesprogrammet anbefales først taget i brug efter grundig instruktion fra en ergoterapeut.

Appens indhold og idé er udarbejdet af ergoterapeuter ved Odense Universitetshospital og er specielt målrettet neurologiske patienter. Det er vores ønske at så mange som muligt får glæde af appen, hvorfor den ligger til fri afbenyttelse.

Her henter du Træn Ansigt:

 

 

Andre apps

Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus har udviklet en række andre apps, primært til brug i det sundhedsfaglige og administrative arbejde. Er du ansat i Region Syddanmark, kan du via dette intranetlink få adgang til en oversigt.
 


Support til apps
Har du forbedringsønsker eller problemer med nogle af ovenstående, så send en mail til:

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk