Dette er tekstversionen af Forløbskoordinator for patienter med en udposning på en af hjernens pulsårer eller med anden kar-misdannelse i hjernen
Klik her for at komme til den grafiske version af Forløbskoordinator for patienter med en udposning på en af hjernens pulsårer eller med anden kar-misdannelse i hjernen

Forside - Læs op - Sitemap


Forløbskoordinator for patienter med en udposning på en af hjernens pulsårer eller med anden kar-misdannelse i hjernen


Forløbskoordinatoren er uddannet sygeplejerske og ansat som forløbskoordinator på Neurokirurgisk Afdeling U, Odense  Universitetshospital.

Forløbskoordinatoren opgave er at vejlede dig, der enten har ambulant tilknytning, er indlagt, eller har været indlagt i Neurokirurgisk Afdeling U. Det kan være i forbindelse med forebyggende behandling af en udposning på en pulsåre eller anden kar-misdannelse i hjernen. Det kan også være i forbindelse med en akut indlæggelse på grund af en hjernehindeblødning fra en udposning på en pulsåre eller anden kar-misdannelse i hjernen.

Forløbskoordinatoren vil forsøge at møde dig, når du kommer i ambulatoriet, eller når du er indlagt. Du vil have mulighed for at kontakte mig pr. telefon eller mail.

Dine pårørende eller andre behandlere er også velkommen til at henvende sig, hvis du ønsker det.

Du kan f.eks have spørgsmål til:

 

Telefon:
20 15 38 33 / 65 41 18 56 (sekretær)

Mail-henvendelser:
Via e-boks: http://www.ouh.dk/webmasterhandicap.asp?id=405933
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk