Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Drive-in-test i telt

Servicepodning telt Corona april 2020

På græsset ud for Børne- og Ungemodtagelsen er der sat et stort telt op. Her kører familier dagen igennem ind for at få deres børn ”service-podet” for Covid-19 i bilen.

Den nye Børne- og Unge Podeklinik er til børn og unge med symptomer på sygdom, der kan være Covid-19, men hvor de ikke er så syge, at de behøver at blive tilset af en læge. Familierne bliver henvist fra egen læge og får et tidspunkt, de skal møde op.

I teltet bliver de mødt af en sygeplejerske fra Børne- og Ungehospitalet i fuldt værnemiddel-udstyr, der gennem bilvinduet stikker en testpind ind i svælget for at tage en podning.

Tidligere foregik podningerne på to stuer på Børne- og Ungehospitalet, men nu hvor flere kan blive podet, har man lavet løsningen med servicepodningerne i drive-in-teltet.

Patienter med luftvejssymptomer, der har brug for at blive tilset af en læge, bliver fortsat set inde i Børne- og Ungemodtagelsen, efter telefonisk henvendelse til egen læge eller vagtlæge. Det sker, for at de praktiserende læger og vagtlægerne ikke skal se patienter, der kan have Covid-19.

Telefonnummeret til Børne- og Unge Podeklinikken er:
29 46 29 17
. Henvendelse kun efter henvisning fra egen læge.

 

Sygeplejerske Beskyttelse Corona april 2020
Sådan ser medarbejderne i Børne- og Ungemodtagelsen ud, når de skal pode børn og unge, der kan have Covid-19.

 


 


Siden er sidst opdateret: 22-04-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring