Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Takker OUH med et legehus

Takker OUH med et legehus

- Jeg vil gerne sige tak til OUH, fordi I reddede mit liv med en operation i hjertet sidste år. Derfor har jeg i tre måneder arbejdet med at bygge dette legehus helt fra bunden, for at forære det til H.C. Andersen Børnehospital. Sådan sagde Poul Mogensen fra Vissenbjerg, da han torsdag den 30. august overrakte et hjemmelavet trælegehus til Afsnit H1 på H.C. Andersen Børnehospital på OUH.

Sygeplejerskerne på afsnittet mødte op for at takke Poul Mogensen sammen med velfærdskoordinator Mette Sorang Kjær, der har hjulpet med de praktiske foranstaltninger, så den flotte gave kunne blive en realitet:

- Der har været mange udfordringer undervejs i byggeriet, for der gælder særlige regler for de ting, man må have på et hospital. Men du har været ualmindeligt god til at finde løsninger, så huset kunne blive lavet korrekt og godkendt af alle instanser på hospitalet. Det skal du have stor tak for, sagde velfærdskoordinator Mette Sorang Kjær ved indvielsen af huset.

Det fine legehus er det seneste i rækken af mange legehuse, som den tidligere købmand har bygget i sit liv. Det første blev lavet til hans datter af et gammelt plankeværk, da hun var lille. Det næste bliver til hans to små oldebørn.
 


Siden er sidst opdateret: 31-08-2018 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring