Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Nyt improvisations-teater på HCAB

SKABelsen

I dag var der premiere på en ny aktivitet for børnene her på børnehospitalet. Skuespiller Brian Wetterstein fra ”Teatret der gik i Sort” vil de næste måneder optræde med sit helt nye improvisations-teater SKABelsen hver tirsdag formiddag kl. 9-12 samt af og til om torsdagen.

SKABelsen inddrager børnene i leg og teater. Omdrejningspunktet er et gammelt skab fyldt med nogle af de mange underlige hospitalsremedier, som børnene måske møder i deres behandlinger. I SKABelsen får tingene måske en helt ny funktion, eller de kan give børnene en anledning til at fortælle om nogle af deres oplevelser.

I oversigten "Hvad kan man lave på H.C. Andersen Børnehospital" og under kalenderen på Tryllebjergets hjemmeside kan I se, hvornår SKABelsen finder sted, samt alle de andre arrangementer og aktiviteter, der foregår for børnene på OUH.

SKABelsen er betalt af den del af overskuddet fra Odense Kommunes fejring af H.C. Andersens 212-års fødselsdag i ODEON sidste år, som gik til kunst og kultur på H.C. Andersen Børnehospital.

Her er nogle billeder fra dagens SKABelse:

SKABelsen     SKABelsen

 

SKABelsen     SKABelsen

 
SKABelsen

Siden er sidst opdateret: 06-02-2018 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring